Nieuws
maandag mei 01, 2017

MBO ers krijgen eigen CJP kaart, de MBO Card

 

cjp

De studenten in het middelbaar beroepsonderwijs krijgen een speciale kaart waarmee ze korting krijgen op de entree van bijvoorbeeld het Rijksmuseum of het Anne Frank Huis, maar ook op een bioscoopkaartje.


Het ministerie van Onderwijs trekt daar de komende vier jaar 4 miljoen euro voor uit,

zo maakte minister Jet Bussemaker maandag 2 maart bekend in het Rijksmuseum. De kaart, die MBO Card gaat heten, is een initiatief van het CJP en JOB.

Iedereen tot 30 jaar kon al langer een CJP -pas aanschaffen voor 15 euro. Mbo' ers krijgen de kaart gratis, rechtstreeks via school. Als je 17 bent en je zit op het mbo is er niks', zegt CJP -directeur Walter Groenen. 'Terwijl in het mbo creativiteit juist heel belangrijk is.'

De CJP houdt de komende vier jaar in de gaten of en hoe de kaart gebruikt wordt. Groenen verwacht bij de MBO Card dat ruim 60 procent van de leerlingen de kaart binnen 14 dagen zal activeren..

 

СНПЧ А7 Тюмень, обзоры принтеров и МФУ

Studenten Chat

De 3e print editie van dit schoolsemester is nu ook online te lezen, klik hier

 

 

Geef opa of oma een origineel cadeau, kost jou bijna niets en zij krijgen: Elke 2 maanden een glossy magazine, regelmatig voordeelbonnenboekjes en elk jaar een luxe grote agenda per post ;)

seniorenaanbieding 

 
 
____________________________________________________________________________
Heb je een vraag, leuk bericht of tip?
Stuur deze op naar:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

We hebben 9 gasten en geen leden online

Studeren in Vlaanderen het loont de moeite
sid

Inholland1a