Nieuws
maandag mei 01, 2017

Bus Tram Metro en Trein

busEr is sinds kort een handige tool op het internet voorhanden van Geops Zwitserland, een tracker voor het openbaar vervoer in geheel Europa, Het systeem traceert via satelliet alle bussen, trams, metro's en treinen in real time en maakt dat op eenvoudige manier zichtbaar .

Hoe het systeem te gebruiken

Het Geops tracking system staat standaard ingesteld op Zurich, door de kaart te verschuiven met de muiscursor kun je naar de stad/gemeente of het dorp gaan dat van belang is voor jou.

Als voorbeeld heeft het redactieteam van IDk.NL de eigen vestigingslocatie gekozen, klik op deze link en je ziet de bussen en trenen als puntjes hun route volgen, zet je muis op een van de punten en het lijn nummer of treinverbinding is zichtbaar, klik je op een van de punten dan komt het tijdschema naar voren, inclusief stations en haltes.

Zoals al eerder vermeld kun je door de kaart te verschuiven zelf de locatie instellen die voor jou van belang is. Kortom....je mist nooit meer een bus/tram/metro of trein. Onze ervaring is dat het Cheops systeem accurater is als de tijdsindicatie op 9292.nl

СНПЧ А7 Тюмень, обзоры принтеров и МФУ

Studenten Chat

De 3e print editie van dit schoolsemester is nu ook online te lezen, klik hier

 

 

Geef opa of oma een origineel cadeau, kost jou bijna niets en zij krijgen: Elke 2 maanden een glossy magazine, regelmatig voordeelbonnenboekjes en elk jaar een luxe grote agenda per post ;)

seniorenaanbieding 

 
 
____________________________________________________________________________
Heb je een vraag, leuk bericht of tip?
Stuur deze op naar:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

We hebben 6 gasten en geen leden online

Studeren in Vlaanderen het loont de moeite
sid

Inholland1a