Nieuws
maandag mei 01, 2017

ROC TOP-studenten oogsten lof

Logo RDe studenten van de Horeca & Toerisme-opleiding van ROC TOP in Amsterdam hebben 29 november veel lof geoogst met hun inzet tijdens het Angels of Light Gala, een benefietavond in het Krasnapolsky hotel Amsterdam georganiseerd door WereldOuders.
gala2bDe school werd in juli benaderd door de organisatie of er interesse was om samen deze avond tot een succes te brengen. De studenten verzorgden de bediening en hospitality in het Hotel Krasnapolsky. De representativiteit van de studenten, hun instelling, saamhorigheid, collegialiteit en vakkennis vielen in positieve zin op bij alle aanwezigen. Uiteindelijk is een recordopbrengst van 200.000,- opgehaald tijdens de Gala-avond. De opbrengst komt ten goede van het St. Damien kinderziekenhuis in Haïti.
 
Docente Nicolette Buis was ook super tevreden met de getoonde inzet. "Toen ik besloot om wat eersteklassers alvast naar huis te sturen was het antwoord 'mevrouw, ik blijf liever nog'. De blarenpleisters die ik mee had zijn op, de McDonalds heeft die nacht absoluut goede zaken gedaan...Moe, uitgeput en sommigen op sokken vanwege de pijnlijke voeten, máár met een ervaring rijker, verlieten zij het hotel. Welkom in de Horeca! Sommigen zijn tien tot twaalf uur keihard aan het werk geweest... Chapeau, ik vind het knap!"
 
Wereldouders-directeur Pauline Lemberger en de directeur van Krasnapolsky hebben Nicolette na afloop laten weten bijzonder onder de indruk te zijn geweest van de kwaliteit die de studenten geleverd hebben.
gala4b gala5bgala6
СНПЧ А7 Тюмень, обзоры принтеров и МФУ

Studenten Chat

De 3e print editie van dit schoolsemester is nu ook online te lezen, klik hier

 

 

Geef opa of oma een origineel cadeau, kost jou bijna niets en zij krijgen: Elke 2 maanden een glossy magazine, regelmatig voordeelbonnenboekjes en elk jaar een luxe grote agenda per post ;)

seniorenaanbieding 

 
 
____________________________________________________________________________
Heb je een vraag, leuk bericht of tip?
Stuur deze op naar:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

We hebben 10 gasten en geen leden online

Studeren in Vlaanderen het loont de moeite
sid

Inholland1a