Home
dinsdag oktober 17, 2017
Logo RDe studenten van de Horeca & Toerisme-opleiding van ROC TOP in Amsterdam hebben 29 november veel lof geoogst met hun inzet tijdens het Angels of Light Gala, een benefietavond in het Krasnapolsky hotel Amsterdam georganiseerd door WereldOuders.
gala2bDe school werd in juli benaderd door de organisatie of er interesse was om samen deze avond tot een succes te brengen. De studenten verzorgden de bediening en hospitality in het Hotel Krasnapolsky. De representativiteit van de studenten, hun instelling, saamhorigheid, collegialiteit en vakkennis vielen in positieve zin op bij alle aanwezigen. Uiteindelijk is een recordopbrengst van 200.000,- opgehaald tijdens de Gala-avond. De opbrengst komt ten goede van het St. Damien kinderziekenhuis in Haïti.
 
Docente Nicolette Buis was ook super tevreden met de getoonde inzet. "Toen ik besloot om wat eersteklassers alvast naar huis te sturen was het antwoord 'mevrouw, ik blijf liever nog'. De blarenpleisters die ik mee had zijn op, de McDonalds heeft die nacht absoluut goede zaken gedaan...Moe, uitgeput en sommigen op sokken vanwege de pijnlijke voeten, máár met een ervaring rijker, verlieten zij het hotel. Welkom in de Horeca! Sommigen zijn tien tot twaalf uur keihard aan het werk geweest... Chapeau, ik vind het knap!"
 
Wereldouders-directeur Pauline Lemberger en de directeur van Krasnapolsky hebben Nicolette na afloop laten weten bijzonder onder de indruk te zijn geweest van de kwaliteit die de studenten geleverd hebben.
gala4b gala5bgala6

Op het strand of in de tuin

Barbecueweer
Amsterdam of klik en kies je eigen stad
Weeronline.nl - Meer barbecueweer in 
weeronline.nl Altijd jouw weer