Nieuws
maandag mei 01, 2017

Data spaartip

Soms slaat het versturen van een hele site of enkele pagina naar je eigen mail adres een flinke deuk in je databundel. Er zijn tools waarmee je een webpagina kunt ontdoen van grafische elementen, en alleen de tekst overhoudt. Vaak heb je daar echter een app voor nodig, of dien je in ieder geval achter de pc te zitten waar je de pagina had opgeslagen om later te lezen. Je bent een stuk flexibeler met Fetch.
Fetch is een dienst waarmee je louter de tekstuele inhoud van een webpagina naar jezelf (of anderen) kunt sturen. Het interessante daarvan is dat je hiervoor niets hoeft te installeren, je hoeft er niet eens voor naar een webpagina te surfen. Het enige dat je nodig hebt is een e-mailadres, te weten  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Meer informatie bij Andy Jiang op zijn site vind je nog veel meer handige tips

 

СНПЧ А7 Тюмень, обзоры принтеров и МФУ

Studenten Chat

De 3e print editie van dit schoolsemester is nu ook online te lezen, klik hier

 

 

Geef opa of oma een origineel cadeau, kost jou bijna niets en zij krijgen: Elke 2 maanden een glossy magazine, regelmatig voordeelbonnenboekjes en elk jaar een luxe grote agenda per post ;)

seniorenaanbieding 

 
 
____________________________________________________________________________
Heb je een vraag, leuk bericht of tip?
Stuur deze op naar:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

We hebben 13 gasten en geen leden online

Studeren in Vlaanderen het loont de moeite
sid

Inholland1a