Featured
woensdag oktober 17, 2018

GLU sept18 def 2470

Een opleiding van het Grafisch Lyceum Utrecht geeft je een stevige basis voor een interessante baan in de wereld van de media, vormgeving en communicatie. Met je diploma kun je bijvoorbeeld aan de slag bij een reclamebureau, vormgeefstudio, communicatiebureau, bedrijf voor webdesign, crossmediabedrijf, gamestudio of drukkerij. Je kunt ook kiezen voor een vervolgopleiding in het hbo op het gebied van kunst, media of communicatie.

GLU sept18 def 2642Mediadeveloper - Webdeveloper en Game Developer – Game Programmer

Wist je dat het Grafisch Lyceum Utrecht ook ict-opleidingen heeft? Dat zijn de mbo-opleidingen Mediadeveloper - Webdeveloper en Game Developer – Game Programmer. Mediadevelopers - Webdevelopers weten alles over het bouwen van websites en andere internettoepassingen zoals apps voor je smartphone of tablet. Als Game Developer – Game Programmer leer je alles over de techniek achter games en hoe je ze programmeert. Wie één van deze opleidingen heeft gevolgd is daarna zeker van een interessante baan want er is volop werk.

Kleinschalig

Het Grafisch Lyceum Utrecht is een kleinschalige school met ongeveer 2.200 studenten. Bij ons kan iedereen zichzelf zijn omdat we respect hebben voor ieders persoonlijkheid. Onze opleidingen zijn beroepsgericht en we besteden veel aandacht aan leren in de praktijk tijdens stages. Wil je meer weten over het Grafisch Lyceum Utrecht? Kom dan naar de open dag op 10 november 2018. Of kijk op www.glu.nl om je meteen aan te melden.

GLUlogo

Vondellaan 178 3521 GH Utrecht telefoon 030 - 2807077 Email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Op het strand of in de tuin

Barbecueweer
Amsterdam of klik en kies je eigen stad
Weeronline.nl - Meer barbecueweer in 
weeronline.nl Altijd jouw weer