Featured
zaterdag september 21, 2019

Vincent To Final 29Wil je studeren op een leuke, levendige internationale hogeschool, met kleine klassen, moderne laboratoria en medewerkers gericht op de ontwikkeling van jouw toekomstige carrière?
Dan is de Hochschule Rhein-Waal zeker iets voor jou! De hogeschool is in 2009 opgericht en heeft meer dan 30 bachelor en masteropleidingen.

De studieprogramma’s zijn innovatief en interdisciplinair gevormd om je goed voor te bereiden op een toekomstige carrière op het gebied van engineering, technologie en de natuur- en sociale wetenschappen.De hogeschool bevindt zich in Duitsland, maar de meeste opleidingen zijn Engelstalig, daardoor hebben we studenten vanuit 120 verschillende landen.                                                                                                                       

 

 Onze hogeschool kent geen collegegeld, maar een zogeheten semesterbijdrage. Dit is ongeveer tussen de 500 à 600 Euro per jaar, hierbij is een semesterticket inbegrepen waarmee de student in Noordrijn-Westfalen en naar een aantal grenssteden in Nederland kan reizen.

Hochschule Rhein-Waal heeft twee campussen op de locaties Kleve en Kamp-Lintfort, dit ligt bij de grens van Nederland en in de buurt van Arnhem en Nijmegen. Iedere campus beschikt over state of the art leerfaciliteiten, met smart klaslokaken, laboratoria, een bibliotheek, een talencentrum en een kantine voor studenten. Onze samenwerkingen met internationale bedrijven en onderzoeksinstituten vergroten je kansen voor een stage en op de arbeidsmarkt.
We kijken er naar uit om je welkom te heten op de Hochschule Rhein- Waal

Joeken Teresa 016 Karbownik Patrick 16 Karbownik Patrick 09  

logorw

 Marie-Curie-Straße 1, 47533 Kleve, Duitsland  +49 2821 806730 Online Hogeschool Rhein Waal

Promofilmje Hogeschool Rhein - Waal

Op het strand of in de tuin

Barbecueweer
Amsterdam of klik en kies je eigen stad
Weeronline.nl - Meer barbecueweer in 
weeronline.nl Altijd jouw weer