Featured
maandag april 22, 2019

DTA beeldKiezen voor techniek is kiezen voor een succesvolle toekomst. Je gaat gelijk
aan de slag met een studie én werk waar je trots op mag zijn. Niels Doornhof, student Werktuigkundige Installaties, vertelt je meer!

Waarom heb je de stap in techniek gezet? “Ik word Eerste Monteur Werktuigkundige Installaties (loodgieter). Dat is echt een super veelzijdig beroep. Als loodgieter werk je aan installaties die iedereen dagelijks gebruikt.

Denk aan alle leidingen die door een huis lopen naar de badkamer en de keuken."

Wat vind je zo leuk aan je opleiding?“Zo veelzijdig als het werk is, zo is het ook bij De Techniek Academie. Je krijgt super veel praktijk. Dat vind ik veel leuker dan bij een gewone school. Ik ga 2 dagen per week naar De Techniek Academie en werk 3 dagen bij mijn leerbedrijf Scheer & Foppen Installatietechniek en krijg salaris.”

Dit is een aanrader omdat…
“Omdat de opleiding Werktuigkundige Installaties natuurlijk de allerleukste opleiding is en toevallig doe ik dat ook op een hele goede school met gezellige mensen en goede begeleiding om me heen! Dus zet die stap in techniek!”

Open dagen: 15 november 2018- 24 januari & 7 maart 2019, van 16:30 - 20:30  Klik voor meer informatie

 Meer over De Techniek Academie

De Techniek Academie is  opgezet door technische bedrijven, Platform Techniek Noordwest-Veluwe en ROC Landstede.  Wij vinden het belangrijk dat er meer studenten voor techniek kiezen, zodat jij een goede opleiding krijgt die past bij de vraag van de bedrijven. De Techniek Academie zit net even anders in elkaar.  De Academie is  een vereniging van bedrijven. Dat betekent dat bedrijven lid worden van De Academie. Er zijn nu 100 bedrijven lid en het aantal bedrijven blijft maar groeien. Bij één van die bedrijven kan jij straks aan het werk.

De Techniek Academie vindt het belangrijk dat:

  • Jij centraal staat, daarom kom je in dienst van De Techniek Academie
  • Dat je technisch steeds wordt uitgedaagd
  • Je vervoer wordt geregeld als dat een probleem is
  • Je na de opleiding bij je bedrijf aan het werk kan
  • De opleiding aansluit bij het werk dat je bij jouw leerbedrijf doet

Ben je ook nieuwsgierig geworden naar De Techniek Academie? Kijk dan op onze website www.detechniekacademie.nl en kom naar onze open dagen!

 LOGO DTA

Westeinde 100, 3844 DR Harderwijk Telefoon: 0341 – 74 39 28

 

 

De school

SMDB20130425 09.47.48

Op het strand of in de tuin

Barbecueweer
Amsterdam of klik en kies je eigen stad
Weeronline.nl - Meer barbecueweer in 
weeronline.nl Altijd jouw weer