Featured
dinsdag oktober 17, 2017

GLU altsessie 06 2017 0777Een opleiding van het Grafisch Lyceum Utrecht geeft je een stevige basis voor een interessante baan in de wereld van de media, vormgeving en communicatie. Met je diploma kun je bijvoorbeeld aan de slag bij een reclamebureau, vormgeefstudio, communicatiebureau, bedrijf voor webdesign, crossmediabedrijf, gamestudio of drukkerij. Je kunt ook kiezen voor een vervolgopleiding in het hbo op het gebied van kunst, media of communicatie.

Mediadeveloper en Gamedeveloper
Wist je dat het Grafisch Lyceum Utrecht ook ict-opleidingen heeft? Dat zijn de mbo-opleidingen Mediadeveloper en Gamedeveloper. Mediadevelopers weten alles over het bouwen van websites en andere internettoepassingen zoals apps voor je smartphone of tablet. Als Gamedeveloper leer je alles over de techniek achter games en hoe je ze programmeert. Wie één van deze opleidingen heeft gevolgd is daarna zeker van een interessante baan want er is volop werk.

Kleinschalig
Het Grafisch Lyceum Utrecht is een kleinschalige school met ongeveer 2.100 studenten. Bij ons kan iedereen zichzelf zijn omdat we respect hebben voor ieders persoonlijkheid. Onze opleidingen zijn beroepsgericht en we besteden veel aandacht aan leren in de praktijk tijdens stages.

Wil je meer weten over het Grafisch Lyceum Utrecht? Kom dan naar de open dag op 11 november 2017. Of kijk op www.glu.nl om je meteen aan te melden.Wij staan ook op de Studiekeuzebeurs in de Jaarbeurs te Utrecht ( 24 & 25 november)

GLUlogo 

Vondellaan 178 3521 GH Utrecht (030) 280 70 77

           

Een kijkje bij het Grafisch Lyceum Utrecht

Op het strand of in de tuin

Barbecueweer
Amsterdam of klik en kies je eigen stad
Weeronline.nl - Meer barbecueweer in 
weeronline.nl Altijd jouw weer