Featured
maandag juli 24, 2017

39

Het eindexamen zit er ( bijna ) op en dus tijd voor een hele lange vakantie, de IDK redactie trok de sportieve schoenen aan en bracht een bezoek aan Kano en waterfiets Verhuur "Het Amsterdamse Bos". Idyllisch gelegen, midden in het gelijknamige bos.  Ideaal voor iedereen met een kleine portemonnee, je huurt er al een kano of waterfiets voor € 5 per persoon per uur, daarna mag je, zonder extra kosten, de hele dag zwemmen en luieren op de grote lig- en speelweide of het survival parcours volgen. Kortom veel fun voor weinig geld. Mocht je na het nuttigen van de zelf meegenomen boterhammen nog trek hebben, het restaurant heeft broodjes en snacks tegen betaalbare prijzen.

 

 

Behalve roeien, waterfietsen, ravotten, zwemmen en luieren kun je er ook heel goed een vrijgezellenfeest, verjaardag of examenfeest geven. Duur?

SURVIVAL TOCHT

Drie uur lang gecombineerd varen en struinen door de bush bush van het Amsterdamse Bos onder deskundige begeleiding en inclusief consumpties € 18 per persoon

BBQ party

1 uur varen in een kano of op een waterfiets en daarna lekker genieten van het op de BBQ bereide voedsel € 32,50 per persoon ( Bij regen binnen, kan dus altijd doorgaan )

VRIJGEZELLEN- EXAMENFEEST

Vraag naar de mogelijkheden.

VERJAARDAGSPARTIJ

Thuis vieren is duurder en minder leuk, v/a € 12,50 per persoon

Voor alle mogelijkheden kun je overdag bellen met: 020-6457831 of kijk even op de site: Kano & Waterfietsverhuur Het Amsterdamse Bos

 10  34  
 33  22  
 40  01  
 
 
 

Op het strand of in de tuin

Barbecueweer
Amsterdam of klik en kies je eigen stad
Weeronline.nl - Meer barbecueweer in 
weeronline.nl Altijd jouw weer