Featured
zondag mei 19, 2019

BelgiëHet gaat goed met het hoger onderwijs bij onze zuiderburen, mede door het lage collegegeld, het unieke puntensysteem en de goedkopere, grotere studentenkamers is het aantal studenten uit geheel Europa en daarbuiten dat België verkiest als studieland voor een HBO of Universitaire opleiding in 8 jaar met ruim 20% gestegen tot 240322. 

 

Bron HLN

 

Lees het volledige artikel in HLN.BE

DTA beeldKiezen voor techniek is kiezen voor een succesvolle toekomst. Je gaat gelijk
aan de slag met een studie én werk waar je trots op mag zijn. Niels Doornhof, student Werktuigkundige Installaties, vertelt je meer!

Waarom heb je de stap in techniek gezet? “Ik word Eerste Monteur Werktuigkundige Installaties (loodgieter). Dat is echt een super veelzijdig beroep. Als loodgieter werk je aan installaties die iedereen dagelijks gebruikt.

Vincent To Final 29Wil je studeren op een leuke, levendige internationale hogeschool, met kleine klassen, moderne laboratoria en medewerkers gericht op de ontwikkeling van jouw toekomstige carrière?
Dan is de Hochschule Rhein-Waal zeker iets voor jou! De hogeschool is in 2009 opgericht en heeft meer dan 30 bachelor en masteropleidingen.

Op het strand of in de tuin

Barbecueweer
Amsterdam of klik en kies je eigen stad
Weeronline.nl - Meer barbecueweer in 
weeronline.nl Altijd jouw weer