Home
maandag december 17, 2018

DTA beeldKiezen voor techniek is kiezen voor een succesvolle toekomst. Je gaat gelijk
aan de slag met een studie én werk waar je trots op mag zijn. Niels Doornhof, student Werktuigkundige Installaties, vertelt je meer!

Waarom heb je de stap in techniek gezet? “Ik word Eerste Monteur Werktuigkundige Installaties (loodgieter). Dat is echt een super veelzijdig beroep. Als loodgieter werk je aan installaties die iedereen dagelijks gebruikt. Denk aan alle leidingen die door een huis lopen naar de badkamer en de keuken."

Vincent To Final 29Wil je studeren op een leuke, levendige internationale hogeschool, met kleine klassen, moderne laboratoria en medewerkers gericht op de ontwikkeling van jouw toekomstige carrière?
Dan is de Hochschule Rhein-Waal zeker iets voor jou! De hogeschool is in 2009 opgericht en heeft meer dan 30 bachelor en masteropleidingen.

Typen beeldTypen, we doen bijna niet anders meer. De PC heeft in ons dagelijkse werk een belangrijke plaats ingenomen. Het toetsenbord heeft bijna de pen vervangen. Nu heeft zich een vreemd fenomeen voorgedaan toen de typemachine verdween. De type cursus, het type diploma verdween ook. Waar zou je immers typen voor leren, terwijl de machine verleden tijd was geworden? Gek, want het toetsenbord van de PC is exact gelijk aan het bord van de

Openbaar vervoerEr is sinds kort een handige tool op het internet voorhanden van Geops Zwitserland, een tracker voor het openbaar vervoer in geheel Europa, Het systeem traceert via satelliet alle bussen, trams, metro's en treinen in real time en maakt dat op eenvoudige manier zichtbaar . De kans op het missen van een OV aansluiting is ook een stuk kleiner, de kaart is immers in real time. Op de subpagina (lees meer) lees je hoe je het systeem gebruikt. Een aanrader voor elke student

Op het strand of in de tuin

Barbecueweer
Amsterdam of klik en kies je eigen stad
Weeronline.nl - Meer barbecueweer in 
weeronline.nl Altijd jouw weer